این دسر، یک نوع پای میوه ای است که لایه رویی آن از بیسکوییت است. لایه رویی به عمد، ناصاف و تکه تکه گذاشته شده چون دسر کابلر باید به این شکل باشد. سیسمونی بچه های بزرگتر عاشق این هستند که خمیر را مخلوط کنند. سرو این غذا با ماست ساده لذیذ می شود.

پیشنهاد گاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

مواد لازم: 

مواد لازم برای لایه رویی دسر: 

  • ۱۵۰ گرم آرد
  • ۱۰۰ گرم کره سرد
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۵۰ گرم شکر دانه دانه
  • ۱۰۰ میلی لیتر شیر (شیری که کره آن گرفته شده باشد)
  • کمی شکر قهوه ای برای پاشیدن روی دسر

طرز تهیه:

فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. هلوها را همراه آب لیمو، شکر، دارچین و آب درون ظرف بریزید. سیسمونی ظرف را روی حرارت کم گذاشته و ۵ دقیقه زمان دهید تا هلوها نرم شوند. سپس مواد را به یک ظرف فر ۱/۷ لیتری منتقل کنید.

برای تهیه لایه رویی دسر، آرد و کره را در یک ظرف بریزید. با دست، آرد و کره را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه ظاهری شبیه نان سوخاری پیدا کند. سیسمونی سپس بیکینگ پودر و شکر را به آن ها اضافه کرده و هم بزنید. شیر را اضافه کنید. ظاهر مخلوط شما ناصاف و تکه تکه خواهد شد. سپس با یک قاشق این مخلوط را روی هلوها قرار دهید. سیسمونی شکر قهوه ای را روی دسر پاشیده و مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تنوری کنید تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود. این دسر باید به صورت گرم سرو شود.

می توانید آن را تا ۳ روز داخل یخچال و تا یک ماه داخل فریزر نگهداری کنید. برای استفاده مجدد، آن را کاملا یخ زدایی کرده و قبل از مصرف خوب گرم کنید.

 

پیشنهاد گاه اینترنتی سیسمونی و اسباب بازی بیبی پرو: بررسی لیست سیسمونی نوزاد

منبع : https://babypro.ir/wiki


ویکی بیبی مجله تخصصی بیبی پرو سیسمونی ,قاشق ,دانه ,لایه ,بیبی ,رویی ,لایه رویی ,مواد لازم ,قاشق غذاخوری ,دانه دانه ,کنید برای ,لیست سیسمونی نوزاد ,گاه اینترنتی سیسمونی ,پی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مشهد درس هتل پانوراما نگاه به زیبایی emohtava دانلود موزیک جدید bayatilar کهکشانی ها قالیشویی فارسی